Konkurs za dodelu sredstava za programe razvoja informacionog društva

Bez autora
Jun 09 2013

Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija raspisalo je prvi javni poziv zainteresovanim udruženjima, zadužbinama i fondacijama da podnesu predloge programa za sufinansiranje iz sredstava opredeljenih iz budžeta Republike Srbije za 2013. godinu. Jedan od prioriteta Ministarstva je unapređenje u oblasti informacionog društva u Republici Srbiji kroz pružanje podrške programskim aktivnostima u sledećim oblastima: Takmičenja u oblasti informatike i matematike, Bezbednost dece na Internetu, Digitalizacija kulturne baštine, Nastava u digitalnim kabinetima, Unapređenje socijalne uključenosti osoba sa invaliditetom primenom informaciono-komunikacionih tehnologija.

Konkurs za dodelu sredstava za programe razvoja informacionog društvaMinistarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija raspisalo je prvi javni poziv zainteresovanim udruženjima, zadužbinama i fondacijama da podnesu predloge programa za sufinansiranje iz sredstava opredeljenih iz budžeta Republike Srbije za 2013. godinu.

Jedan od prioriteta Ministarstva je unapređenje u oblasti informacionog društva u Republici Srbiji kroz pružanje podrške programskim aktivnostima u sledećim oblastima:
- Takmičenja u oblasti informatike i matematike
- Bezbednost dece na Internetu
- Digitalizacija kulturne baštine
- Nastava u digitalnim kabinetima
- Unapređenje socijalne uključenosti osoba sa invaliditetom primenom informaciono-komunikacionih tehnologija

Podnosioci predloga programa mogu biti udruženja upisana u Registar udruženja u skladu sa zakonom i zadužbine i fondacije upisane u Registar zadužbina i fondacija u skladu sa zakonom.

Predlog projekta dostavlja se na propisanim obrascima, na srpskom jeziku, napisan obavezno na personalnom računaru. Predlozi projekata pisani rukom ili pisaćom mašinom, kao i oni van propisanog obrasca, neće se uzeti u razmatranje.

Predlozi programa se dostavljaju u zatvorenoj koverti, isključivo poštom preporučeno, ili kurirskim putem odnosno ličnom dostavom na adresu:
Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija
Sektor za elektronske komunikacije, informaciono društvo i poštanski saobraćaj
Nemanjina 22-26
Beograd

Pedloge programa dostaviti do 8. jula 2013. godine do 16 časova.

Propisani obrasci se dostavljaju u jednom originalnom primerku overenom od strane ovlašćenog lica, jednoj štamppanoj fotokopiji i elektronskoj verziji sa svim aneksima isključivo na CD-u ili DVD-u. Na koverti obavezno treba naznačiti puno ime i adresu pošiljaoca, naziv predloga programa i sledeći tekst: “Za Konkurs – ne otvarati”.

Ostala pravila konkursa, kompletno uputstvo kao i dodatne informacije za podnosioce prijava, možete pronaći ovde.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik